Velkommen inn i vår verden! Både jeg og Ole jobber med røntgen, derav ordet "strålende..."

30. jan. 2007

ENDELIG PÅBLOGGET!!

VINTERDAG I SKJELAVIKVEGEN;



Ja, da var vi endelig på nett, oss 3 her i Skjelaviken! Røntgenparet giftet seg i desember 05, og nå har vi flyttet til Haugesund, med småen på 2 1/2 mnd. (Han var riktignok i magen da vi kom hit, i september-06). Så nå er vi midt inni en spennende tid, kan tro det er travelt med en så liten en. Men vi koser oss masse, og pappen i huset gjør en formidabel innsats hjemme i tillegg til å stille diagnoser "på fritiden", hehe... Her under ser dere et lite bilde av hjerteknuseren vår, som kan være en hissigpropp til tider:)

DANIEL 2 1/2 mnd

5 kommentarer:

Tone Håvik Frichsen sa...

"Gratla" med blogg ;D
Skjønne Daniel é da, ska sei han har vokst si eg såg han!!

Anonym sa...

Heia søta...
Håpe dokke he d berre bra... Daniel e no e skjønne guttepjokk. Vi e i storform om dagen, Lone e ei ville lita tulle. No drive ho å reiser sej opp overalt... D e hektisk, men kjekt... D e bra du blogga, slik at vi fe følge me litt her i Oslo ogso... Vi e da ikkje so fancye her, men vi fe heller sende noken bilde over mail ette kvart:)

klem Lone og Beate

Anonym sa...

Hallaien familien Drabløs!
Gratulera med blogg! Familien Torsvik har fått seg nett i dag, ikkje verst bare det. Nå e d slutt på å snika på ukjent og ustabilt nett gjennom kjøkkenvinduet!

Utrolig fint bilde av litlegutten, eg syns eg såg et lite snev av onkel thomas i han, men kanskje eg tar feil?
Ellers så e d på tide me treffes, Ingunn! Kanskje i helgå?

Ingunn sa...

Heisann Beate, kjekt å hør at alt e bra med dere! Ja send gjerne bilder av Lone, spent på hvor stor hun er blitt:)

Ingunn sa...

Solvis, hei på deg også, syns også avogtil at han minner litt om onkel thomas, men de færreste er enige, så kjekt at du såg det!!!