Velkommen inn i vår verden! Både jeg og Ole jobber med røntgen, derav ordet "strålende..."

15. nov. 2008

I det siste...Og Daniel snart 2 år!

Heisann alle sammen! Her fyker tiden avgårde! Her i huset går alt bra, Daniel er 2 år neste uke så da er det duket for både barne og familieselskap! Ingrid Amalie er ei fornøyd lita blid og rund tulle, som elsker oppmerksomhet og begynner å markere seg! Hun har vært syk noen dager nå med høy feber og forkjølelse, men er heldigvis fin igjen nå. (På det verste konstruerte Ole en innretning der hun lå om natta, i bilstolen hengende i en solid snor under trappa der hun lå og gynget med Ole på madrass under...hehe dette var det eneste som funket-hun fikk både løftet ryggen/hodet pga forkjølelsen og ble gynget samtidig-DA sov hun...Skal si Ole kan være kreativ altså...:) Daniel sier flere og flere ord, og er blitt veldig glad i å tegne, så for første gang sitter han faktisk i ro lenge om gangen ved kjøkkenbordet. Her er noen biler av familien tatt i det siste.

Skjønnasen vår, snart 2 år


Fin sovestilling det der...:)

"Nå var du morsom,mamma!"

Ut på tur

Søsknene Soland Drabløs

..og til slutt et mimrebilde...

5 kommentarer:

rakkarungen sa...

så utrolig skjønne de e :) godt Ingrid Amalie e friske nå, ikkje kjekt med sjuke barn.

Tone Håvik Frichsen sa...

Du,den der sovestillingen kjenne eg igjen..hahaha..sånn ligge de nemlig her og :D Tenk å sova sånn da..hahaha..

Maria sa...

Så nydelige bilder av to skjønne små! Har ei lita frøken som har vært rimelig sylta her og men feberen har me sluppet unna foreløpig. Godt Ingrid Amalie e frisk igjen - syns Ole burde ta patent på den løsningen sin ;) TV-shop kanskje??

anne-linn sa...

Utrolig bra sovestilling på Daniel! Har noen rare sovestillinger her og, men ingen som slår Daniel sin.
Ole har noen fikse ideer må eg sei :) Så bra det funka og godt ikkje tauen røyk ;)

Ingunn sa...

haha ja han Ole han Ole...tv-shop next!Nei det var en solid tau som sikkert hadde holdt meg oppe også... (Og jeg veier MYE! kødda...)Ja kjekkest når de er friske, bank i bordet:)