Velkommen inn i vår verden! Både jeg og Ole jobber med røntgen, derav ordet "strålende..."

3. feb. 2009

2009...

Sorry godtfolk...litt treigere enn normalt med innlegg for tiden.Fått noen hint på at det kanskje var på tide nå... Gidder ikke legge ut bilder fra jul etc for det er så lenge siden...men vi hadde en flott jul, barna var greie og foreldrene dermed i godt humør. Vi hadde en kjempekoselig jul med venner og familie.
Her går dagene, barna vokser til, det er kjempegøy å se utvikliingen omtrent måned for måned-på begge to!!! Ingrid Amalie er 8 mnd og det er nok ikke lenge til hun fyker rundt i stua, foreløpig er det mest åling, bakover..:) Hun er ei solstråle og jeg kysser på henne hele dagen, deilig, snill, søt og rund. Daniel snakker mere og mere og vi ser at han begynner å få sin egen vilje og vil nå prøve å gjøre det aller meste på egenhånd; kle seg, pusse tenner, klatrer overalt...En gutt med vilje og sjarm. Vi føler oss heldige! (men trøtte...:) Ellers; Ole: jobber mye for tiden, reiser litt både til Stavanger og Trondheim. Ellers liker han å slappe av i armkroken min eller med x-box.. Ingunn; begynt på yes treningssenter og stortrives, ny mobil(samme nummer), husmor fremdeles og klubber med både naboer og venninner.
Noen bilder...

Kjekt med stort badekar!!

Begge barna har hatt vannkoppene... Daniels rygg! Det gikk heldigvis over uten både feber og klaging. Tror Daniel klødde litt, han trodde sofaen pirket han på ryggen hele tiden:)


Tomlingene...Daniel har helt dilla på Drømmehagen..

Ingrid Amalie fikk 2 tenner nede da hun var 6 mnd, tror de to oppe snart kommer også. Skalk er favorittmat for tiden! Begynner vel å bli litt grøtlei nå..

Sitter så fint. På skinnfellen foran peisen


Bror og søster, med selskap i hverandre


Kjekt med dobbelvogn, da kan en av oss ha begge med på lengre turer. Daniel er blitt veldig "tuttegutt" igjen, er nok litt sjalu på lillesøster som slipper bare ha tutt i sengen. Her har han "lånt" søster sin tutt

Prinsessa vår på alle fire

6 kommentarer:

Maria sa...

Se der ja - det var jammen på tide ;o)! Koselig å høre hvordan det står til med dere. Masse fine bilder! Drømmehagen er stor suksess her i huset også - vet ikke helt om hun forstår så mye men hun er helt oppslukt.. :) Håper det ikke blir så lenge til neste innlegg! Klem!

Anonym sa...

Endelig ;) Fine bilder av gullene dine og kjekt å lese hva dere gjør på, selv om jeg blir litt oppdatert underveis også ;)

Tone Håvik Frichsen sa...

Herlige småtroll altså!! Lillejenta blir mer og mer lik mammen jo ;D
Treffast snart?

Anonym sa...

Kjempekjekt å lese nytt innlegg Flotte nye bilder Håper det ikke blir så lenge til neste gangD:)

FamilienK sa...

Kjekke bilder. Pling meg en gang du skal trene om kvelden eller helga. Klem

Anonym sa...

koselig å lese hvordan det går med dere.
Var hos legen rett før jul, og der så jeg noen "kjente" ansikter fra bloggen din vet du.. Julekortet deres :)
Koselig.